Facelift bestaande gebouw
Hilversum

De focus ligt momenteel vanzelfsprekend bij de nieuwbouw, maar omdat we het bestaande gebouw de komende tien jaar nog goed gaan gebruiken, wordt het gebouw technisch aangepakt. 

De komende maanden krijgt de hoofdingang in Hilversum een nieuwe, grotere carrouseldeur en wordt ook de hal opgeknapt. Ook is inmiddels gestart met de vernieuwing van de lager gelegen daken. Met het oog op verbetering van comfort, energiezuinigheid en duurzaamheid worden deze voorzien van isolatie en nieuwe dakbedekking, net als het afgelopen jaar de hoger gelegen daken. In aanloop naar de nieuwbouw wordt de hele buitenschil van het ziekenhuis verbeterd: schilderwerk en stucwerk, reiniging van de tegels en vernieuwing van de zonweringen. De kleur blijft geel, maar deze wordt wel opgefrist.

Op de gevel zie je twee proefvakken licht opkleuren aan de hand waarvan is bepaald hoe het resultaat van de aanpassing van de gevel eruit moet zien.